top of page

Campanie de sterilizare gratuită!

În perioada 13-14 Aprilie,  echipa noastră, împreună cu medicii veterinari și autoritățile locale, vor demara o campanie de sterilizare a câinilor cu și fără stăpân din comuna Braniştea și satele Traian și Vasile Alecsandri.  •  STERILIZAREA este obligatorie pentru toți cățeii de rasă comună.

  •  STERILIZAREA reprezintă singura metodă de a diminua numărul de animale fără stăpân și de a stopa suprapopularea adăposturilor.

  •  STERILIZAREA poate, de asemenea, elimina sau reduce riscul de apariție a anumitor tumori, inclusiv a celor de la nivelul glandelor mamare, ovarelor și uterului.


 Mit vs realitate

MIT: "Câinele își schimba comportamentul după operație "

Realitate: Sterilizarea câinilor nu îi face să fie mai puțin protectori sau mai pasivi. Comportamentul câinilor este influențat de o serie de factori, cum ar fi genetica, experiența și antrenamentul.

Sterilizarea câinilor poate ajuta la prevenirea comportamentului agresiv.

 Dar nu va modifica personalitatea sau comportamentul natural al câineluiMIT: "Câinele se îngrașă "

Realitate: Sterilizarea câinilor poate duce la creșterea greutății, dar acest lucru poate fi prevenit prin controlul alimentației și exerciții fizice regulate. Există diete speciale pentru câinii sterilizați, care pot ajuta la menținerea unei greutăți sănătoase.

MIT: "Câinii trebuie să se reproducă cel puțin o dată în viață"
Asociatia Sava's Safe Haven

T: (+40) 0766 749 680

A: Branistea, Galati 

8 views0 comments

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
bottom of page