top of page

La mulți ani, Alexandra!

Alexandra Sava este fondatoarea și unul dintre pilonii centrali ai Sava's Safe Haven, un adăpost pentru animale situat în Galați, România. Împreună cu familia sa, Alexandra a înființat acest refugiu în 2012, cu scopul de a oferi grijă și protecție animalelor fără stăpân și comunității de animale din regiune.Sava's Safe Haven este o organizație non-profit care funcționează cu ajutorul unui număr mic de voluntari și nu are angajați. Cu toate acestea, eforturile lor neobosite au dus la salvarea și reabilitarea a peste 5000 de animale de la înființarea adăpostului. Alexandra și echipa sa oferă nu doar adăpost, ci și îngrijire medicală gratuită animalelor, ceea ce este vital într-o zonă cu venituri reduse ca Galați prin fondul SaMi.


Pe lângă munca de zi cu zi de la adăpost, Alexandra Sava este implicată activ în programe educaționale, încurajând conștientizarea și schimbarea atitudinii față de animale. Aceste programe sunt esențiale pentru a inspira generațiile viitoare să trateze cu respect și compasiune toate ființele vii.


În timpul crizei umanitare din Ucraina, Alexandra și Sava's Safe Haven au extins ajutorul lor nu doar pentru animalele afectate de conflict, ci și pentru oamenii care fugeau de război, oferind asistență și sprijin în aceste vremuri tulburi.


Dedicarea Alexandrei pentru bunăstarea animalelor și implicarea ei în comunitate fac din Sava's Safe Haven mai mult decât un simplu adăpost; este un far de speranță și un exemplu de compasiune și acțiune umanitară în România și dincolo de granițele ei.


În această zi specială, ne exprimăm recunoștința și admirația pentru Alexandra Sava și munca ei excepțională. La mulți ani, Alexandra! Sperăm ca anul ce vine să aducă și mai multe realizări și momente fericite alături de animalele pe care le iubești atât de mult. Sava's Safe Haven rămâne un exemplu de urmat și o sursă de inspirație pentru toți cei care doresc să contribuie la o lume mai bună pentru prietenii noștri necuvântători.

6 views0 comments

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page