Adoptă un cătel din adăpost!

Cum poți adopta un câine din adăpostul Sava's Safe Haven?

Pentru a adopta un cățel din adăpostul nostru te invităm în primul rând să faci cunoștință cu noi!

Sava's Safe Haven este un adăpost privat pentru animale, autorizat sanitar veterinar, situat în județul Galați. Adăpostul este condus și îngrijit de familia Sava și are ca scop salvarea, îngrijirea și adopția animalelor salvate de pe stradă. De asemenea, Asociatia Sava's Safe Haven, derulează diverse proiecte sociale prin care oferă sprijin in comunitățile sărace din mediul rural, prin programe de educație și servicii medicale veterinare gratuite alături de echipa medicală a adăpostului ( sterilizari, vaccinări, microcipări, tratamente, hrană și altele). În cei 7 ani de activitate, Sava's Safe Haven, a reușit să salveze peste 1800 de câini și pisici, să finanțeze peste 1500 de sterilizări, vaccinări și microcipări în zonele sărace din mediul rural. Asociația nu este sponsorizată de autoritățile publice, și nici de către companiile locale.

Oferiți-le șansa unei vieți mai bune!

 Echipa noastră salvează câini și pisici și le oferă o viață mai bună în familii din România cât și din alte țări. Adopțiile sunt verificate și gestionate de asociațiile noastre partenere. 
 În limita spațiilor libere, putem prelua și animale care nu mai pot fi îngrijite de stăpânii actuali. 
Nu oferim cazare tip „foster” sau „pensiune”. 
Adăpostul nostru se ocupă doar de salvarea, reabilitarea și adopția câinilor fără stăpân.

Condiții pentru a putea adopta un cățel din adăpostul nostru:

  • Familia care adoptă își poate permite întreținerea unui animal, atât din punct de vedere al timpului cât și din punct de vedere financiar.
  • Cătelul adoptat va face parte din familie, va locui împreună cu membri familiei și nu în lanț, în ploaie și frig;
  • Familia va rămâne în legătură cu Asociatia SAVA'S SAFE HAVEN și va oferi vești despre evoluția animalului adoptat, cât și orice altă schimbare cu privire la sănătatea animalului, condiția acestuie, mutarea lui etc. În situația în care, din varii motive, familia nu mai poate îngriji animalul, Asociația, poate prelua animalul în adăpost pentru a fi adoptat ulterior de o altă familie.
  • Cătelul adoptat va fi înregistrat la o clinică veterinară și va primi îngrijire veterinară în caz de îmbolnavire, cât și pentru consultul anual, vaccinare, deparazitare;
  • Cățelul va fi plimbat în lesă și nu va fi lăsat liber pe stradă. 

Animalele de companie nu sunt jucării sau „bunuri” menite să ne distreze când suntem singuri, iar adopţia lor înseamnă foarte multă responsabilitate.
Dacă vă doriţi un animal şi sunteţi gata să-i dăruiţi toată atenţia şi dragostea, vă invităm să adoptați un cătel!

Toți căţeii sunt deparazitaţi, sterilizati, vaccinaţi şi trataţi, in situatia in care acestia erau bolnavi la momentul în care au fost luaţi de pe stradă.

Cățeii sunt înregistrați în baza de date RECS, iar ulterior adopției, aceștia vor fi înregistrați pe numele noului stăpân. 

ATENȚIE!

Căteii noștri sunt salvați de pe stradă, NU sunt rasă pură, nu putem garanta cu exactitate în cazul puilor, dimensiunea lor la maturitate, și nici nu putem fi siguri de anumite probleme de sănătate ce pot apărea pe parcursul vieții lor.

Cățeii NU sunt învătați să își facă nevoile afară și nici NU sunt învățați să meargă în lesă. 

Aceste aspecte rămân în responsabilitatea noii familii.

Adopția implică semnarea unui contract de adopție!

Adopția este gratuită!


Contact:

Alexandra Sava - 0766 749 680

info@savasafehaven.com

Comuna Braniștea, jud. Galați

Formular de adopție

Vă multumim pentru formular!

Echipa noastră va reveni in scurt timp cu un mesaj!
Oops. An error occurred.
Click here to try again.