top of page
Dog Waving Paw

Adoptă un câine din centrul nostru!

Zeci de câini salvați de pe stradă, abandonați la adăpost sau victimile unor cazuri de abuz, așteaptă răbdători șă le oferiți o șansă la o viață mai bună!

Salvezi o viață

Toți câinii noștri sunt salvați și merită să crească alături de o familie și să se bucure de viață. În momentul adopției vei primi tot istoricul animalului și imagini din momentul salvării.

Sănătate

Înaintea plecării din adăpost, fiecare animal este verificat și consultat de medicul veterinar. Fiecare animal pleacă din adapost complet vaccinat, microcipat, deparazitat și sterilizat.

Vizita la domiciliu

Pentru a ne asigura că animalul primește condiții cât mai bune de trai, politica noastră include o vizită la domiciliu, în prezența animalului favorit, astfel vom vedea relaționarea între membri noii familii și animal. 

Vizitele pot fi și după adopție la un interval stabiliti de comun acord.

Un nou membru in familie!

Politica noastră principală constituie că animalul adoptat, va face parte din familia dvs. Astfel, nu vom accepta cereri de adopții de la persoane care doresc ținerea animalului în lanț sau sub cerul liber.

Documente

Fiecare animal din adăpostul nostru are un nume, un carnet de sănătate, un pașapost și un dosar cu tot istoricul de la salvare și până în momentul adopției.

Între adăpost și noua familie se va semna un contract de adopție.

Adopția

La finalul procedurii de adopție, membrii Asociației noastre vor veni și vor aduce animalul la adresă, alături de un kit de adopție ( documente, hrană, lesă, zgardă, castron) . Adopția nu include nici o taxă ! Este gratuită!

Formular de adopție
Dețineți și alte animale?

Vă mulțumim frumos! Echipa noastră vă va contacta în scurt timp!

bottom of page