top of page

Banca de Alimente pentru Animale

 Este un proiect pilot aflat în plină dezvoltare ce vine în ajutorul cazurilor sociale de pe raza județelor Galați, Brăila și Tulcea, astfel este dedicat persoanelor ce au nevoie de o mănă de ajutor la un moment dat.

Banca de alimente are ca scop ajutorarea familiilor prin acoperirea următoarelor costuri:

  • proceduri medicale veterinare ( consult, tratament, operații);

  • medicamente uz veterinar;

  • microcipare și înregistrare gratuită;

  • vaccin;

  • cuști și adăposturi pentru animale de companie;     

  • produse uz veterinar ( lese, hamuri, castroane) 

  • hrană și diete veterinare.

 

Aceste produse sau servicii veterinare vor fi dăruite cu titlu de donație/ajutor către persoanele care din diferite motive nu pot acoperi costul lor pentru un anumit timp. 

Banca de alimente este finanțată prin programul social SaMi Vet Fund.

Proiectul este în special destinat persoanelor în vârstă, oamenilor care și-au pierdut locul de muncă sau persoanele cu diferite probleme medicale.

hungry dog.png

Problema

sick dog.png

Din pacate, uneori oamenii sunt forțați să renunțe la animalul iubit datorită unor motive financiare cauzate de pierderea locului de muncă, imbolnăvirea animalului și neputința acoperirii costurilor tratamentelor veterinare.

happy dog.png

Soluția

Echipa noastră lucrează din greu pentru a înfința un centru de ajutor, prin care vom veni în sprijinul acestor familii. Vom ajuta familiile să rămână împreună în momentele dificile și îi vom consilia și ajuta să treacă peste perioada mai grea din viața lor.

Cazuri sociale sprijinite

Suntem aici pentru tine!

Protejăm identitatea tuturor persoanelor pe care le ajutăm, astfel nu vom publica identitatea persoanelor pe care le sprijinim ci doar cazul animalelor pentru a oferi transparență totală susținătorilor noștri.

helping dogs.jpg

Urgențele medicale pot fi sesizate și prin telefon sau email

0766 749 680

bottom of page